Wednesday, January 25, 2012

Flamingo Hotel By The Lake || Memang cantik view dari hotel ni...

Lepas photoshoot dan makan2 kat IKEA..
Kami terus ke Flamingo Hotel by The Lake utk check in..
Keputusan nak stay kat hotel ni pun last minute..
Sebab kami search kat AGODA yang mana hotel masih available last2 minute ni..
Tak banyak pun pilihan masa tu sebab nak check in on the spot kan..
So decided stay kat hotel ni sebab tempat makan senang dan view yang sgt2 cantik...
Kata by the lake kan...hehe
Nak tgk view yang cantik2, leh gi website Flamingo hotel yer..


Masa ni before nak check out..
Sempat posing lagi...hehe
Aleesya hilang ntah kemana..


Me and Ayyunie...

Our room...


Dah penat..
Check in pun dekat2 kul 6 petang dah..
Masuk2 jer bilik, both damias layan cerita apa ntah kat TV..
Khusyuk betulll...


Ayah damia geleng2 kepala sambil cakap..
"Ibu ni semua gambar pun nak amik".
Hehehee..saya kan suka snap2 abang weiiii..



Ibu anak sama2 suka posing...
Posing kat swimming pool yang tak sempat both damias nak terjun..
Next time yer anak2...
Pasni naik KL lagi kan..:)


Aksi2 Ayyunie...
Bye Bye Flamingo Hotel...
Next time jumpa lagi yer..


p/s: Fuhhh...kembali seperti awal tahun last year...sibuk travel sana sini...dengan urusan kebaya ZARINA AYU nya, dengan urusan ALEESYA nya, dengan urusan WISH CLUB nya, dengan urusan cuti2 family kecik kami nya, dan macam2 urusan lagi lah...Ya Allah...permudahkanlah segala urusan kami utk harini dan masa2 akan datang..

Post a Comment