Monday, January 9, 2012

"Sayang ketat-ketat, peluk erat-erat"

 Ni bukan ombak rindu lagi dah...
Ombak salji dah ni...
Hampir separa beku dalam tu..
Kejap2 keluar, pastu masuk balik, kejap2 keluar pastu masuk balik..
Mahu tak "Sayang ketat-ketat, peluk erat-erat" dalam tu kan..
Apa2 pun kami anak beranak memang enjoy 1 short trip ke shah alam dan KL semalam..
Semputttt... malam tadi baru sampai rumah..
Nanti2 details yer..
Banyak urusan nak diuruskan harini..
Terutama Ayyunie yang first day ada "Training Class" kat school dia..
Hopefully everything berjalan lancar..


Amacam?? Romantika tak??? Kah...perasan..

p/s: Alhamdulillah...produk ZARINA AYU dah makin berkembang...amin amin...Syukur dengan REZEKI daripadaNYA...




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment