Thursday, January 26, 2012

Annual General Meeting WOC || Cerita ceriti villa kami || Day 1

Backdated entry again!!!
Cerita 1 week before CNY..
Actually, kami pun dah lama paused aktiviti Wish Owners Club (WOC) punya aktiviti..
Kalau tak setiap bulan ada jer konvoy ke sana ke mari..
Tapi disebabkan konvoy kalini adalah utk AGM kelab..
Maka ayah damia wajib bagi komitmen utk join..
Sah sah ayah damia tu S/U agung kan....wee..
Ok lah...jom tgk kami2 yang para isteri ni buat apa kat villa kami tu..
Villa ni ada 4 bilik...so share2 lah 4 family stay dalam villa ni..


My villamate...kak jumie n lina..
Sorang lagi kak ina tak join konvoy...so lambat sampai..


Sampai2 jer..para drivers terus makan makanan yang dibawa siap2 dari rumah..
Ada jugak drivers yang tak stay kat melaka tumpang makan kat villa kami..
The more the merrier..


Bilik kami..
So far, sangat2 selesa dan nice view..


Semua aksesori kami bawak sendiri hokey..
Hari2 dok whatapps...bincang nak bawak apa..
Dari periuk nasi, dapur gas kecil hinggalah tempat BBQ...semua kami bawak..


My princess...


Skodeng jiran sebelah swimming..
Kalau nak tahu...jiran2 sebelah pun geng2 WOC jugak..


BBQ dah start


Tgh lunch kat villa...


Bersungguh kak jumie n lina berBBQ...


Burasak yang kak jumie bawak..
Best sangat2 makan dengan asam pedas ikan parang..


Ibu pun nak enterframe..


Villa kami dari pandangan luar..


Anak2 lepas makan buat apa lagi??
Terjun dalam private pool ler kan..


Pertandingan memancing...keh keh.
Aksesori memancing both damias yang bawak..


Girls in pink..
Anak2 yang stay villa kami 3 org jer..
Yang lagi 3 tu stay kat villa sebelah ngan hotel Melaka..


Sampai satu ketika, BBQ kami marak apinya..


Fuhhh....nasib baik kak ina datang tolong...


Yeayyy..akhirnya BBQ siap..
Jom dinner ramai2..




p/s: Para drivers start AGM kul 8 malam kat ballroom...kul 12 tengahmalam habis AGM, diaorg gi TT pulak kat tampines...balik jam 3 pagi...kami yang para isteri ngan anak2 kat villa ni...have fun betul...sekali sekala dapat chatting2 ngan members...sampai jam 3 pagi suami balik, baru masing2 masuk bilik...


p/s: Nanti sambung day 2 pulak yer...



Post a Comment