Thursday, January 26, 2012

Cerita ceriti Villa Kami || Day 2



Muka tak mandi pagi semuanya ni..
Tapi bangun2 terus makan...:)


Macam2 ada utk breakfast..
Ala2 hotel dah ni makanan..


Kaum2 ibu yang tak mandi pagi..
Tapi awal2 pagi lagi gigih masak sarapan..


Gugurl yang semuanya tak mandi pagi..
Semua ralit tgk cerita kartun kat TV..


Nasi lemak masak 2nd round..


Boboys yang sibuk jadi engineer...


Para suami dah siap makan, kini para isteri pulak nak makan ngan anak2..


Masa utk para ayah berenang!!!


Suka betul para ayah main air ngan anak2..
Kaum2 ibu main gak air..main kat pool villa sebelah..
Sebab pool tu kat belakang kan...so lebih better..


Gambar family kecik kami..
Nampaknya pasni ibu kena cari baju warna DIGI jugak lah..:)


Aksi2 both damias..


Saya sayang kakak saya..


Candid from us!!!!

p/s: Ni kali ke 3 kami stay kat villa/ banglo A Famosa Resort Melaka ni...3 kali juga kami dapat rasakan kelainan setiap villa yang kami stay...


Post a Comment