Wednesday, January 25, 2012

Makan2 di Ikea Damansara.

 Backdated entry yer..
Sebab dah tak tahu nak updated citer mana dulu ni..
Lepas kami balik photoshoot tu..
Terus cepat2 cari makan kat IKEA.
Saja nak makan kat IKEA sebab nak makan meatball...


Kalau pergi Ikea, tak sah tak makan meatball ngan chicken wings kan..


Both damias memang suka betul makan chicken wings..


Sebelum balik, sempat beli cactus ngan pokok kecik tu utk Both damias..
Cactus utk Aleesya..
Pokok kecik tu utk Ayyunie..
Pagi2 before pergi school, sama2 siram..
Ntah angin kus kus apa aleesya nak sangat beli cactus tu...


p/s: Lepas makan2 kami terus check in hotel..


4 comments:

ibuhebat said...

saya yg kat area kl ni pun jarang benor nak ke ikea. huhu..

alyyani said...

silalah percaya kitorg tak pernah makan kat ikea. heheheh...

Masya said...

jangan kata nak makan kat IKEA, sampai IKEA pun tak pernah lagi huhuhuhuhu

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi Ayu..cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Ayu Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ