Tuesday, January 10, 2012

ZARINA AYU sebaris dengan FAREEDA

Sungguh tak sangka sungguh tak duga...
Ahad lepas masa hantar produk2 kebaya ZARINA AYU kepada pengedar Eksklusif Shah Alam...
Rupa2nya kedai pengedar tu selang beberapa kedai jer ngan FAREEDA..
Memang tak sangka sungguh..


Masa tgh tandatangan MOU dan serahan $$$$ dengan pengedar, sempat lagi tu snap2 gambar ni..


Lepas dah habis urusan dengan pengedar, maka misi shopping pun bermula..
Dah depan mata kan, wajib lah terjah...
Bukan main seronok lagi si ayah ngan anak2 landing2 kat situ..
Sementara tunggu si ibu pilih2 tudung yang berkenan..


Alahai..tapi sayang...banyak rak kosonggggggggggggggggggggg tau...
Sangat2 terkejut...yang ada V rozanna dan selendang jer...huhu..
Jenuh mencari mana yang berkenan, tak ada pulak yang ada seperti hajat di hati..
Tapi dalam tak ada tak ada tu, sempat juga shopping


Kepada sesiapa yang berada di Shah Alam..
Boleh dapatkan produk Kebaya ZARINA AYU di Bazaar @ Seven seperti gambar di atas...
Banyak warna2 ekslusif yang HQ ZARINA AYU tak sempat jual secara retails atau display di galeri, telah diborong oleh para pengedar...Alhamdulillah...rezeki daripaNYA...


Antara warna2 eksklusif yang terdapat dengan pengedar2 ZARINA AYU!!!


Dah habis shopping kat FAREEDA..
Masa utk lunch..
Btw ibu n ayah damia nak makan kat restoran ikan bakar bubu arae2 situ..
Sekali both damias dah merengek2 nak makan kat PAPARICH lah pulak..
Hurmm..anak2 memang selalu menangkan..
Ikutkan ajer lah...


PAPARICH memang pilihan kami sekelaurga kalau kat JB..
Macam2 menu ada..


Bukan main lagi si amoi duduk atas kerusi ni yer..


Aleesya yang suka benar makan roti kukus ngan kaya ngan margerin..




Apa2 pun, alhamdulillah..
Urusan business berjalan lancar, shopping pun dapat, bergumbira ngan family pun riang, dan makan2 pun marvelous...stay tuned kemanakah pula kami pergi lepas tu..





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment