Monday, January 6, 2014

Zero Modal, Less Komitmen, More Keuntungan! Jom berniaga dengan CocoDamia!!ALHAMDULILLAH..
Sinar Tahun 2014..
Langkah demi langkah perlu direalisasikan memandangkan PERMINTAAN Coklat IQ telah melebihi PENAWARAN.

************************************************

Jom sertai kami untuk MENGATASI masalah orang di luar sana dengan Coklat IQ.
Bagi sesiapa yang nak berniaga dengan ZERO MODAL, LESS KOMITMEN dan MORE KEUNTUNGAN, boleh pm kami terlebih dahulu! YA!!! Sila pm kami terlebih dahulu!Produk bimbingan FAMA dan Jab. Pertanian!
https://www.facebook.com/KokoDamia

************************************************

Coklat IQ:
- Mengelakkan kelupaan
- Memudahkan hafalan
- Mudah fokus
-Migrain beransur hilang!************************************************
Keistimewaan coklat kami adalah <LUBANAH>.
Apa itu Lubanah?
Jom berkenalan dan jatuh cinta dengan Coklat IQ-CocoDamia dulu...p/s: Alhamdulillah, ada agen yang tak sampai 24 jam pun jadi agen, keesokan harinya terus datang ke Pejabat Jualan CocoDamia di Taman Universiti untuk Upgrade jadi Stokis. Saya tanya juga apa mimpi dia mengambil keputusan drastik dari Zero Modal ke peringkat beribu yang you kena bayar modal. Katanya dia sangat yakin dengan Coklat IQ-CocoDamia dan tak tahan ramai yang pm sampai 3 pagi pun ada nak beli Coklat IQ ni. Dan ramai agen juga happy sebab sales laju je. Jom sertai sebahagian daripada kami!!!
Alhamdulillah...Rezeki yang banyak diagih-agihkan. Rezeki yang sedikit di kongsi-kongsikan.

:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment