Thursday, January 30, 2014

Video || Bagaimana Coklat IQ dibuat

Hari ini team CocoDamia akan bergerak ke Dataran Penggeram, Batu Pahat sempena Fiesta Belon Gergasi yang akan berlangsung selama 8 hari, tetapi kami hanya berada di sana sampai ahad ini sahaja. Kemudian terus ke Bangi Gateway untuk event Pesta makanan dan IKS pula. Pun sama sampai Hari ahad juga.

Jadi apa lagi? Ni lah masa yang sesuai utk peminat-peminat Coklat IQ untuk repeat order dan juga bagi yang tak pernah rasa lagi, meh ramai-ramai datang rasa tester dan juga coaching apa kebaikan Coklat IQ ni.
Apa-apa pun semua ni dengan Izin Allah ya.
Yakin dengan rezeki Allah..
Kita minta dalam doa, Allah pasti akan perkenankan..


Tengoklah video promo Belon Gergasi bersama CocoDamia..
Rugi tak tengok tau! Hikss..



https://www.facebook.com/photo.php?v=678217978896444&l=1644012279144816413

Ni pulak video production Coklat IQ- CocoDamia
Boleh lah tgk serba sikit macam mana Coklat IQ dihasilkan..



Ni pula testimoni terbaru daripada customer coklat iq.
Puan Fardziana ni baru seminggu consume coklat iq untuk anaknya..
Pada awalnya itulah masalah anaknya. 


Dan Alhamdulillah, pemakanan secara istiqamah dan niat yang betul masa makan coklat ni, telah ada perubahan untuk anaknya. Terharu saya baca komen Puan ni tanpa diminta. Allah Maha Besar. Dia lagi tahu apa yang terbaik untuk setiap insannya kan.

Yang baik datang daripadanya.
Yang buruk tu kelemahan saya sendiri yang akan cuba perbaiki dari semasa ke semasa.

p/s: Jom ramai-ramai ke Batu Pahat dan Bangi Gateway ya! Lagipun cuti raya cina kan. Kami jer tak bercuti ni..:)





::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment