Saturday, June 14, 2014

We spend together is invaluable..

Cerita #selfie... Opsss #wefie sebenarnya sebelum kami check-out dari Glory Beach Resort, PD hari khamis haritu.

Mujurlah ayah damia bagi komitmen. Kalau tak dia malas nak layan saya berwefie bagai dengan monopod kat public ni.. Biasalah orang pemalu kan.. Kih kih..


Wahhhh! I like this pic.. Masing2 dengan natural posed. Berlatar belakang hotel Lexis. 


Wah wah.. Ayyunie memang suka tekan2 shutter tu. Berlatar belakang lorong jalan ke pantai.


Weeeeee.. Amboi garangnya Ayyunie. Berlatar belakang swimming pool hotel.


Hah masa ni Ayyunie tak garang dah.. Al-maklumlah dapat main playground walaupun kejap.


Jalan2 kat tempat pemeliharaan penyu. Ada 2 ekor penyu yanh sederhana besar dalam kolam tu. Btw Glory Beach Resort ni ada tempat pemeliharaan anak penyu juga. 


Phewitt.. Berdua di taman arnab dan kura-kura. Hah tu muka ayah damia dah nak start malas nak layan saya berwefie lah tu. Kih kih..


Ayyunie juga yang sporting ya. Setiap masa sengih jer bergambar.


Taraa.. Tak faham org lelaki kalau ajak #wefie nak juga tunjuk muka protes erkk. Sekeping pun nak juga ada muka yang rosakkan gambar. Hihi.. Tak pe nasib baik abang handsome. Still cantik gambar ni walaupun buat muka cenggitu. Siapa lagi nak puji suami sendiri kan kalau buka isterinya yang baik hati ni. Ekekekekeke..

Apa-apa pun, the moral of the story.. Luangkanlah masa berkualiti dengan keluarga anda walaupun seketika. Kerana hanya kenangan sebegini yang dapat menyegarkan ingatan kekeluargaan untuk masa akan datang. 

I love my family!

Terima kasih Allah atas anugerah ini!







Post a Comment