Sunday, June 22, 2014

Fenomena SOLD OUT


Alhamdulillah..Cerita hari kedua semalam..
Fenomena SOLD OUT kembali lagi!
Walaupun booth kena tutup jam 10 malam, tapi jam 6 petang  stok CocoDamia dan Krukk Krakk Licin.

Happylah para staffs sebab boleh balik awal sebelum maghrib semalam. Rezeki kamu semua tu. Komisen sorang-sorang pun sure masyukkkk kan. Itulah namanya rezeki dikongsi bersama.


Terima kasih tak terhingga kepada semua pengunjung dan raving fans yang tak putus-putus menyokong produk CocoDamia. Warga Johor dan Singaporean memang the best!

Walaupun stok dah SOLD OUT, tapi booth tak boleh tutup ya sebab dalam shopping complex kan. So masih ramai lah yang datang sambil menghulurkan note duit nak beli. Ya Ampun.. Serba salah kami dibuatnya! Apa-apa pun harini last day ya kami kat Angsana Mall. Meh ler capat2.


Kami yang happy sebab dapat tutup booth awal! Hello... Both Damias pun kerja juga tau. Siap dapat gaji lagi. Ada customer tu siap interview Aleesya lagi. Tanya macam-macam. End up customer tu cakap "uncle beli sebab uncle kagum dengan keyakinan awak tau".. Hihi.. Syukur.. 

P/s: Dan semestinya semalam sebab habis awal, kami sekeluarga sempat me-nyopping-kan diri utk kami satu family. Tolak gaji anak-anak dan saya weiii.. Kiki.. Apa-apa pun terima kasih abang dan ayah kerana merealisasikan impian kami. Saya beli blink-blink..:-))


Post a Comment