Tuesday, June 10, 2014

Promosi trial pack Krukk Krakk Choco bar


< SIAPA LAGI NAK ORDER TRIAL PACK?>

Saya faham!

Permintaan terhadap Krukk Krakk Chocolate Bar semakin meluas dan tinggi permintannya, tapi sukar nak dapatkannya diluar sana.

Kami team CocoDamia sedang bertungkus lumus untuk memasarkannya ke tempat-tempat yang mudah dicapai. Just take it, crack it!

Demi untuk tidak menghampakan permintaan raving fans CocoDamia, kami memperkenalkan trial pack sejak semalam untuk mereka yang betul-betul mahu mencubanya. Alhamdulillah semalam hampir 40 trial pack kami poskan.


Dan disebabkan sambutan yang mengalakkan itu, hari ini promosi trial pack masih berlangsung. For limited time only!

Jadi kepada sesiapa yang betul2 berminat untuk mencuba, boleh sms/whatapps 010 6468383/ 010 6018383.

Seawal pagi esok, saya akan ke KL untuk loading stok Coklat IQ CocoDamia dan Krukk Krakk untuk dimasukkan ke dalam kontena seterusnya berlayar ke destinasi.

Jadi dikesempatan itu, kepada sesiapa yang nak jadi agen/ stokis/ borong produk CocoDamia, boleh juga sms/whatapps no tel yang tertera diatas. Peluang yang sangat bernas utk yang mahu mulakan perniagaan dengan CocoDamia kerana anda jimat kos postage yang banyak! Sekaligus dapat saya coaching kalian sekalian. Ya lah sekaligus barang sekali jalan kan. Tu yang jimat.

Orait! Semoga saya dapat membantu kalian menambah pendapatan dan kalian pula dapat menyelesaikan masalah pelanggan-pelanggan anda.

Percayalah,

CocoDamia,
Bukan Sekadar Coklat Biasa

Post a Comment