Monday, December 21, 2015

Photoshoot Bersama Candy Lolipop di Melaka

Candy disana..
Lolipop disini...
Gula-gula disana-sini..
Coklat mana coklat?

Selepas check-out di Melaka tempohari, sempat pula kami berhenti di area pintu masuk A Famosa ni untuk posing-posing bersama Dekorasi Krismas yang cantik ini. Bukan kami sahaja yang sibuk posing-posing kat sini, malah ramai juga pelancong-pelancong lain yang turut sama bergambar disini. Manalah tahu, kot-kot boleh jadi modal untuk masuk apa-apa contest berkaitan dengan Krismas kan.

Jom layan gambar posing-posing kami

Panjang juga dekorasi lolipop di sepanjang jalan masuk A Famosa ni.. 
We are happy family..
Warma-warni sungguh. Termasuklah ootd saya...
Kalaulah ni candy betul...sedapnya ngap ngap..
Gaya bersahaja saya..
Anak nak bergambar, ibu ayah sibuk je kat belakang kan..;-)
Candid
Ini sweet...;-)
Harap little khalifah dalam perut ibu nanti dah lahir pun happy2 macam ibu dan ayah ya...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Student saya pun tak nak kalah dengan cikgu-cikgunya..
Diaorg pun nak posing-posing juga..
Layannnn..





Suka gambar ni...spontan dan ceria. Tengoklah siapa yang snap gambar...hihi..

::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::





Post a Comment