Sunday, April 5, 2015

Taste of Morocco


Selepas 5 hari tak jumpa, ajak ayah damia lunch date sambil-sambil post mortem event MIHAS 2015 yang berakhir semalam.

Ingat nak makan di Big Food jalan Kolam Air tu, tapi jam 3 lah pulak baru buka. So kami pilih makan di La Casa Blanca, taste of Morocco yang sebaris dengan Big Food tadi.


Deco dalaman restoran ni simple je. Ada lah sikit-sikit tema Morocco tu. Ala-ala style arab gitu.


Menu pilihan saya, nasi Maghribi.


Menu pilihan ayah damia, set kebab.

Air kami berdua order 100 plus.

Makanan biasa2 je rasanya. Lebih kurang makanan kedai arab juga. Harga agak sedikit mahal berbanding kedai2 Parsia atau Arab yang saya pernah makan sebelum ini. Tapi sekali sekala mencuba tak salahkan.

Ok lah, saya excited nak buat homemade keropok lekor ni.

Bye!


Post a Comment