Monday, April 13, 2015

Buat roti lagi...


Selamat pagi..
Malam tadi meroti lagi..
Sejak-sejak dah pandai buat roti ni, rajin pula bereksperimentasi dengan roti.

Malam tadi cuba buat roti hotdog dan roti coklat. Inti tu senang. Nak jalinkan roti dan bentukkan roti tu yang masih kena belajar lagi.

Tak pe tak pe..
Kalau tak buat pertama kali haritu, manakan mungkin ada kali ke dua, tiga, empat dan seterusnya kan. Sebab tu lah ada pepatah "practise make perfect".

Tapi roti saya masih belum perfect. Kena selalu buat baru dapat hasil yang puas hati kan.

Ok lah nak ke Bandar JB pula untuk appointment dengan supplier. 


Post a Comment