Monday, January 26, 2015

Instant shawl bertali


Wah wah..
Sekarang semuanya nak instant kan..
Dulu famous dengan tudung instant..
Sekarang wujud pula shawl instant..
Semua nak mudah dan cepatkan..

Tapi kalini lain sikit instantnya..
Siap bertali uolsss..
Nak ikat bawah dagu boleh, nak ikat kat belakang boleh, nak ikat kat tepi pun boleh..
Jangan ikat kat hidung sudah.. Hihi..


Khamis lepas parcel saya sampai by pos laju..tak sabar nak cuba.. Sekali cuba.. Wahhhhhh... Ngam pula dengan muka saya..labuh depan belakang pulak tu...alhamdulillah..


Kepada yang berminat nak cuba instant shawl bertali ni, bolehlah ke FB: Anjung Wafiyyah. Pelbagai warna ada. Naik rambang mata nak memilihnya. 

Tapi semalam nampak Anjung Wafiyyah updated status semua dah sold out. Alhamdulillah, tumpang happy dengan rezeki mereka.

P/s: Bila nak kemas luggage ni. Waktu ni masih ke hulu hilir cari barang. 
Post a Comment