Tuesday, January 27, 2015

Dapat duit geli-geli

Dengan satu panggilan telefon, boleh dapat duit geli-geli.

Dengan sekeping gambar, boleh dapat duit geli-geli.

Dengan setiap bait-bait tulisan, boleh dapat duit geli-geli.

Walaupun dapat duit geli-geli, tapi kalau tak BERUSAHA dan tidak meletakkan ALLAH NO 1, mustahil juga duit geli-geli nak DIJEMPUT masuk dalam list rezeki kita.

Dan mungkin duit geli-geli yang kita dapat tu hasil dari doa orang yang kita tak tahu kepada kita, hasil sedekah kita sebelum-sebelumnya, hasil kita berkorban untuk suami/isteri kita, hasil kita tidak berkira dengan ibu bapa kita dan so on.

Semuanya dari Allah Yang Maha Esa.

Terima kasih Ya Allah.


Dalam business pun boleh dapat duit geli-geli.
Dengan 1 panggilan telefon sahaja, semua deal dan duit geli-geli pun masuk walaupun sebelum ni kita tak pernah promote atau buat business tu.

Tengok gambar diatas, fokus pada TEMPAT.
Nampak kan. Ada organisasi MLM sewa bilik Pusat Bahasa Pelangi untuk bagi kelas/coaching.
Tiap-tiap minggu pula tu.
Semua datang dengan tiba-tiba.
Itulah yang dipanggil duit geli-geli.
Walhal sebelum ni person incharge tu dah call macam2 pusat tuisyen dan training centre. 
Tapi Allah dah tetapkan rezeki mereka untuk kami.


Urusan pendaftaran mereka. MasyaAllah. Punyalah ramai orang..


Kelas coaching yang sedang berlangsung.

Sedar tak sedar, secara tak langsung, ia juga dapat mempromosikan Pusat Tuisyen kami kan.

Yang nak sewa tempat untuk buat kelas training/coaching/meeting area Skudai, boleh deal dengan kami ya.
(Dengan syarat jangan clash dengan jadual tuisyen kami sudah)

Kami bantu anda sediakan ruang dan tempat.
Fasiliti Insyallah lengkap.
Call/sms 010-6018383


Dapat duit geli-geli lagi.
Semalam umumkan pemenang.
Alhamdulillah.
Lepas ni nak guna nama ayah damia je.
Nama saya low profile pula..;-)


Alhamdulillah.
Terima kasih Ya Allah.
Terima kasih Baba's.
Tahniah juga kepada semua para pemenang yang lain.

Rezeki kami melalui sekeping gambar dan disalurkan melalui BABAS oleh Allah.

p/s: Jangan tanya saya dan mengayat saya pasal MLM pula ya..hihi..

p/s: Flight saya pagi ni 6:05 pagi di KLIA





Post a Comment