Sunday, August 24, 2014

Display Box CocoDamia

Yeayyy! Krukk Krakk Energy Bar dan Coklat IQ CocoDamia dah ada rumah dia sendiri. 


Lepas ini lagi senanglah customer, para pelanggan dan prospek nak tengok, capai dan beli produk-produk CocoDamia dimana-mana. 


Koperasi-koperasi sekolah pun ramai yang berminat nak dapatkan display box untuk CocoDamia ni.


Kepada yang nak jadi stokis Krukk Krakk dan Coklat IQ juga layak mendapat display box ni mengikut terma dan syarat perjanjian.


Nampak lebih kemas dan menyakinkan produk CocoDamia! Ya lah, dah masuk oversea kan, kita kena lebih berusaha agar produk kita berprestij dan setaraf dengan produk antarabangsa.


Bos besar CocoDamia! Walaupun harini agak penat kesana kemari, siap sahaja display box ni, tersenyum manis dia. Kalau nak tahu, org sibuk ni senyum pun kelat. Kikiki.. Tapi ni oklah senyum kesyukuran.

Ok siap-siap nak gerak loading stok dan barang di Persada Johor. On the way dah pun ni. Kepada warga Johor dan Singapore, bolehlah datang ramai-ramai ke Persada Johor bermula 25,26 dan 27hb ni dari jam 10 pagi sampai 9 malam. Banyak acara dianjurkan dan produk2 usahawan bumiputera boleh anda beli. 

CocoDamia ada 2 booth! Nanti saya updated nombor booth ya. 

Nak order Coklat IQ dan Krukk Krakk? Call/sms/wechat 010 646 8383.



Post a Comment