Tuesday, August 26, 2014

Day 1 - "Eduhealth" produk CocoDamia


Alhamdulillah...
Semalam hari pertama kami team CocoDamia di Bio Johor 2014.
Hihi, saya gi kejap je...tu pun tak sempat nak tunggu Menteri Besar kita rasmikan program ni.

Staff saya beritahu, seawal pagi lagi CocoDamia dan  Krukk Krakk telah diserbu oleh pelajar-pelajar sekolah, pelajar-pelajar kolej dan Universiti serta orang perseorangan yang ke Bio Johor 2014 di Pusat Konvensyen Persada Johor.


Selain dari pameran dan jualan, team CocoDamia juga mengadakan "eduhealth" berkenaan lubanah dalam produk CocoDamia. Sekarang baru mereka tahu, CocoDamia bukan sekadar coklat biasa! Sambutan sampai tak cukup tangan.


Kebanyakan pelajar2 ni beli secara berkumpulan. So memang lebih jimat.


Mula2 pelajar2 ni datang survey2 dan dengar "eduhealth" sahaja, lepas tu ajak kawan2 pun beli sama. 

Siap ada meja perbincangan utk diskus atau santai makan2 coklat Krukk Krakk dan CocoDamia.


Saya yang sempat enterframe! Hiks..


Btw CocoDamia ada 2 booth.
Kat dalam dewan, boleh cari kami di Pavillion EDC yang berkonsepkan bali.
Hanya ada 3 usahawan je dalam tu.


Team Marketing CocoDamia yang hebat dan terbaik!


Kalau kat luar pula boleh dapatkan produk CocoDamia di House of Green.
EDC pun hanya memilih 3 sahaja usahawan yang boleh masuk produknya dalam ni.


Kami dihadapan pintu masuk House of green.
Memang very the exclusive tempat pameran dan jualan CocoDamia kali ini.
Alhamdulillah. CocoDamia terpilih.
Semua dengan IzinNya.


Kepada yang tak sempat datang semalam, No worries, team CocoDamia ada lagi disini pada hari ini dan esok 27hb. Bermula dari jam 9 pagi hingga 6 petang sahaja. Pelbagai ilmu dan info2 yang berguna sempena Bio Johor 2014 ini. 

Jom datang ramai-ramai.

Kepada yang berminat nak jadi dealer atau stokis CocoDamia dan Krukk Krakk, jangan segan2 call/sms 010 646 8383 ya. Insyallah, ada rezeki kita bersama.










Post a Comment