Tuesday, April 22, 2014

Sheduled lunch with husband


Nak lunch pun kena set appointment suami isteri tau sekarang walaupun sama-sama kerja satu office dan meja dalam office pun sebelah-sebelah. Ya lah kejap sorang ke sini, kejap sorang ke sana.

Sambil makan, sambil bincang strategi Company. Apa yang perlu ditambah, apa yang perlu diperbaiki dan tindakan apa yang perlu dibuat. Ingat ke nak juga masuk topik bila nak tambah anak, tapi tak sempatlah nak masuk topik tu. Hihi..

Dan kalau datang makan kat Restoran Singgah Selalu ni tak sah tak makan Sup Ekor Goreng kan. Ntah kenapa menu tu memang feveret kami suami isteri.

Oraitt, mahu ke lain dulu...


Post a Comment