Tuesday, April 1, 2014

Bermonopod di bangunan Merah, Melaka


Check out dari Bayou Lagoon Resort, terus ke bazaar Melaka yang depan Kapal Perang besar tu. Ni buat cenderahati untuk Aleesya. Yang cenderahati kami tempah utk students buat kat atas. Beza harga Jauh jimat tempah yang kat atas tu. Beza 50% tau.


Sementara tunggu cenderahati kami yang banyak tu siap, naik beca pusing2 Melaka.


Both Damias lah happy naik beca ni walaupun ini bukan pertama kali mereka naik beca.


Selfie 1

Selfie 2


Lepas tu pit stop kat Bangunan merah. 
Family selfie di tepi jalan.
Sudahnya ramai yang bawa kereta perlahankan kereta mereka siap buka cermin kereta tunjuk ibu jari "best".. Dah macam retis kami kat situ..


Couple selfie


Family selfie 2


Family selfie 3


Family selfie 4


Family selfie 5


Family selfie 6


Sempat lagi updated status promote siapa yang jual Monopod tu silalah jual kat sini!


Otw balik JB, couple selfie lagi.. Hiks


Bukan main lagi kan kami berdua.. Hihi..
Kasi chance lah saya utilised monopod, shutter dan lens tu semaksimum mungkin..

Yanv benar,
 Saya yang tak suka selfie sorang2!

P/s: Nak amik Ayyunie balik sekolah lah pulak. See, kerana dia sekolah harini, tak dapat kami sefamily nak ke Road To MAHA di Batu Pahat. Jumpa team CocoDamia di sana ya! 











Post a Comment