Wednesday, April 2, 2014

Lari dari kursus!


Jeng jeng jeng!
Orang lain tidur sana, kecuali adalah beberapa orang yang balik sebab anak menyusu badan, ada yang tertinggal laptop dan lain-lain hal, saya pula balik sebab takut tidur dalam bilik sorang2.


Status malam tadi!
Kete dan barang2 serta luggage tinggal. 
Malas nak drive sorang2 tengah malam. So call ayah damia ambil saya. Kesian anak-anak semua dah tertidur dalam kereta. Nak ajak ayah damia dan anak2 teman saya tidur kat bilik, both Damias cakap tak best tak ada swimming pool. Ayah damia pula super duper sibuk. 

Tapi ada hikmah juga balik rumah malam tadi. Boleh basuh baju, boleh ironkan baju anak2 sekolah, pagini seawal pagi sempat ajar Aleesya buat homework bahasa cina. Ya lah ayahnya mana pandai bahasa cina kan. 

Terima kasih anak2 dan abang. Seawal pagi dah hantar ke MPC. Kesian anak2 bangun awal pagi. Lepas ni diaorg breakfast dan terus gi ngaji.

Ok lah stop sini dulu. Fasilitator dah masuk! Fokus fokus!

P/s: Dah deal ngan akak usahawan sorang ni, malam ni kami tidur sama2. Tak leh balik rumah ah, tugasan tak siap nanti sebab sibuk buat kerja rumah pulak. Hiks.

Post a Comment