Monday, November 18, 2013

Mesti Queue!!!


Queue kat mana?
Queue kat Chicken Chop Hutan Bandar..
Tak sah datang sini kalau tak queue..
Tapi bukan queue dalam line..
Queue style siapa cepat dia dapat meja dan tempat duduk tu..
Pandai2 lah round cari meja yang org dah nak habis makan..

Nak tahu details pasal chicken chop hutan bandar ni, boleh google..
Macam2 review ada..


Lebih kurang 15 minit, order sampai.. Kalau nak cepat sikit boleh order makanan panas dari pengerai lain..

Yang kaw kat sini adalah sos black pepper dia.. So yummy!!!

Alhamdulillah.. Dinner kami mlm tadi.. Both Damias yg beria-ia nak mkn chicken chop..

Post a Comment