Wednesday, October 30, 2013

Shawl Ajaib || Nampak lebih muda


Ingatkan Inner jer ada magic, shawl pun ada magic juga..magic bagi nampak muda.. Hihi.. Just kidding..

Seawal pagi dah bersemangat menghadiri kursus bersama beberapa staffs saya. Lebih bersemangat mengenakan shawl yang baru saya beli di Pesta Konvo beberapa hari lepas. Dan paling bersemangat warna biru diraja membuatkan saya kelihatan fresh dan look younger. Haha.. Ni antara komen2 yang saya terima di FB dan Instagram. 

Terima kasih semua. Tudung tu yang cantik. Ditambah pula dengan effect camera. Dan yang paling penting Terima Kasih Ya Allah bagi saya fizikal sesempurna ini. Syukur Alhamdulillah.

P/s: Ok lah kejap lagi lepas ambil both Damias dari Tadika nak gi Pesta Konvo borong shawl ni banyak2. Kbai!!!
Post a Comment