Saturday, October 13, 2012

Mesti sedut punya kalau ke Pesta Konvo UTM

Khamis malam jumaat lepas, sempatlah singgah pesta konvo UTM. Acara tahunan tu.. Wajib lah singgah kan. Dah lah sehari sebelum tu my staff whatapps saya cakap Dato' Siti datang UTM.. Haha, tak da maknanya nak sesak2 ngan org ramai kan..

Ok lah jom kita tgk apa pula yg nak disedut2 kat pesta konvo tu kan..



Char kuew tiaw, menu utama saya kalau ke sini.. Rasa?? Biasa2 lah kot.. Sama jer ngan tahun2 sebelum ni..:)




Hah ni dia acara sedut menyedut!!! Feveret Aleesya ler ni, order kuew tiaw sup gear box...




Ayyunie pun boleh tahan gak sedut2 ni, tapi tak sehebat Aleesya.. Malam tu Ayyunie makan sikit jer sebab dah 2 hari muntah2 kat tadika dia..:((



Air kelapa wajib sorang sebijik utk both Damias, ibu dan ayah tumpang minum yg diaorg punya jer.. Bukan habis pun kan..




Dan yang pasti track Awan Nano pun ada. Dah agak, lepas Hafiz menang AJL dengan seluar tracknya, confirm lah akan ada yg jual track ni.. Haha.. Ramalan ku benar belaka...:)

P/s: tgh pulun ajar both Damias study sebab nak exam next week

- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment