Monday, October 29, 2012

Lagi lagi makan disini || Stone sizzling

Cerita ahad semalam..
Misi keluar cari makan lepas puas masak2 kat rumah.. Dari juadah biasa ke juadah raya, dari goreng keropok sahaja ke buat dessert pula.. So semalam makan kat luar minta cuti masak2 ngan ayah damia..:)




Tempat makan pilihan Stone Sizzling.. Tempat ni best sebab selain dari makan, anak2 boleh belajar masak juga.. Hihi




First time dapat makan kat tingkat atas.. Mungkin sebab kami lunch awal kot, bahagian bawah dah penuh, so naik atas




Aleesya yang memang suka makan kat sini..




Ibu amik set yang ini.. Ada udang ada ayam...




Feveret ayah damia, RM8.90, tapi umpama boleh makan 3 org tau.. Dah lah tom yam dia kaw kaw..




Ibu dan anak..:)




Appetizer utk both damias dulu




Ayyuniw share2 dgn kakak punya




Pas dah habis appetizer, order chicken chop pula.. Ni yg diaorg suka main masak2 kat sini...




Ayyunie pun sama.. Nasib baik makan dan main sama banyak masuknya..




Nak turun bayar sudaaa




Aleesy kat kolam sebelum balik..
P/s: alhamdulillah rezeki nikmat ALLAH bagi.. Pas balik kami shopping groceries kat AEON tu jugak, pastu gi beli perabot, pastu gi giant pulak, pastu gi beli wallpaper utk bilik bacaan dan solat, dan akhir sekali gi pasar beli lauk.. Tup tap tup tap, 7 malam baru sampai rumah dari jam 11 pagi keluar.
P/s: Cuti yg penuh dgn deco2 bilik tetamu dan bilik solat dan bacaan..
- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone

Post a Comment