Friday, October 19, 2012

Check in Bukit Merah Laketown Resort

Alhamdulillah.. Selesai sudaa meeting kami di Kuala Kangsar. Meeting yang agak lama. Dari jam 11 pagi sampai 5:30 petang. Rehat masa solat jumaat sahaja..





Dan tadi kami check in kat Bukit merah laketown.. Check in pun jam 6 lebih.. Penatt drive dari KL awal pagi then terus masuk meeting. Dan yang paling best stay di bukit merah ni adalah salah satu hadiah birthday aleesya jugak ni.. Almaklum lah, dah hampir 1 bulan tak bawak diaorg ni pi leisure..:)

Oraitt malam ni tido awal, esok banyak entertainment yang nak kitaorg main dan cuba.. Both damias excited giler2 ni.. Masing2 dah cakap nak gi situ sini..:)



- Posted using BlogPress from zarina ayu my iPhone
Post a Comment