Tuesday, October 9, 2012

Ayyunie in JOHNSON'S® baby Over 100 Years of Precious Moments



Video ni dah keluar lebih kurang 2 minggu lepas rasanya..
Alhamdulillah...gambar saya dan Ayyunie terpilih utk precious moments bersama Johnson..
Hantar 1 keping gambar jer...alaaa...gambar lama..gambar yang ada ong..
Suka betul Ayyunie tgk video ni...dah lah lagu temanya pun cute...hihi..



Gambar saya keluar pada minit ke 1:00
Tu gambar saya bersama Ayyunie..
Sapa2 yang nak tgk gambar2 ibu dan anak yang lain, just click jer video kat atas..

Setiap saat masa bersama anak-anak memang patut dihargai..
Terutama masa mereka masih kecil kan...:)

MODE: Hujan lebat betul!!!! Lapar Lapar!!!







Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment