Wednesday, October 26, 2016

Tempat jatuh cinta lagi dikenang



Tengahari tadi pergi ke fakulti ni untuk COD Premium Gift Chocotart Ole-ole CocoDamia.

Aduss.. Fakulti yang banyak memberi 1001 cerita dan kenangan ni. Kat fakulti ni lah belajar degree, master dan tempat bertemu cinta dan jodoh ni.

Ingat nak wefie sat ngan ayah damia. Tetiba client yang buat appointment kul 12 call cakap dah sampai pula. Berdezupp balik office.

So gambar candid pun candid lah..

P/s: Team CocoDamia super duper busy dengan Chocotart Ole ole CocoDamia dari JB untuk semua ni. Tak sempat nak promote kat blog lagi. Boleh ke IG dan cari hashtag #chocotart #oleolecocodamia #darijbuntuksemua ya. Tq.

Post a Comment