Tuesday, October 25, 2016

Daim Muslim || Happy 5 months old my boy!


Balik dari office tadi, masuk bilik, tengok kalendar, eh ada pangkah, tertulis "Daim 5 bulan, bawa gi klinik"...

<< HAPPY 5 MONTHS OLD MY BABY BOY DAIM MUSLIM >>

Alhamdulillah. I am blessed with a good boy. May he continuously be a good boy till the end of his life. Aaamin..

Karakter Daim sekarang:

1. Makin murah senyuman
2. Dah pandai hisap jari kaki
3. Gatal gusi kot sebab asyik gigit puting botol je
4. Mengengsot sambil angkat punggung dan dada
5. Kalau org lambung dia, dia punya ketawa mengilai2
6. Dah sebulan lebih pakai mamypoko pants.. Haha.. Kakak2nya dulu dah pandai jalan baru pakai yang jenis pants ni ok
7. Still lagi suka masukkan barang2 yang ada kat tangan dia tu dalam mulut. See, samalah ngan Rizqi tu, suka betul mengigit..
8. Suka bebas dan aktif
9. So on..


Dimana ada Daim, disitu ada Rizqi. Kembar tak sama spesis sungguh ni. Asalkan letak je Daim, Rizqi mulalah datang nyendeng. Hihi..

Semoga membesar sebagai juara dan sihat selalu ya Daim. Kami semua sayang kamu!
Post a Comment