Monday, October 17, 2016

Daim Muslim dah daftar Haji..


Phewww... Semalam settled beberapa perkara penting yang tertunggak nak buat. Lokasi di Menara Ansar dan UTC Johor.

1. Mula2 pergi jumpa Secretary Syarikat. Nak jelaskan bayaran invoice2 yg sampai since saya dlm pantang lagi. Sambil2 tu bincang tentang AGM dan hal2 berkaitan syarikat juga.

2. Kemudian pergi ke JPN pula utk ambil MyKid Daim. Bertuah punya ibu ayah, baru sempat gi ambil. Hihi.. Btw MyKid dah boleh ambil lepas 2 bulan buat surat beranak ya..

3. Agenda penting. Pergi Tabung Haji. Buka akaun untuk Daim dan daftarkan Daim Haji terus. Total minimum nak daftarkan Haji RM 1310. Tapi utk Daim memang saya masukkan lebih semua duit2 yang dia dpt masa Akikah aritu. Terima kasih kepada semua yg bagi duit kat Daim masa Akikah aritu. Dan juga kepada customer2 serta ejen2 yang suka betul selit2 duit kat Daim kalau jumpa.

Saya doakan agar pemberi2 sekalian juga dipermudahkan untuk sampai ke Mekah dan menunaikan haji. Yang non-muslim pula terutama jiran2 saya semoga sentiasa dalam kesejahteraan hendakNya.

4. Pastu pergi MyIpo pula. Nak register brand "Ole ole CocoDamia", tak payah rupanya sebab brand "CocoDamia" tu dah registered since 2003 sehingga tahun 2023. Kisahnya... Ok jimat duit.. Hihi..

5. Pergi ke Angsana pula. Mencari hadiah birthday utk Aleesya. Today is her birthday. Apa2 pun good luck utk Aleesya dan Ayyunie for final exam yg dah start semalam. Lepas exam kita celebrate ya. Muahhh
Post a Comment