Wednesday, October 12, 2016

Little CEO in the action


Harini Little CEO, Daim Muslim ikut Board of Directors pergi meeting. Btw hari2 pun Daim Muslim dah ikut pergi appointment, cuma harini lebih formal sikit.


Pakai spec siap2 sebab takut berpinau mata Daim nanti tengok angka2 0 yang banyak tu...


Sat gi rasanya Little CEO pandai sebut perkataan revenue, turn over, ROI, profit, capasiti dulu dari ABC ni.. Hihi


Daim baik. Behaved sangat. Tak pernah rasa susah jaga Daim. Tu pasal ibu bawa je Daim ke mana2.. Cer kalau suka nangis huha huha tak tentu pasal, mau ibu tinggalkan Daim ngan kakak2 dan acik2 kat office tu.


Walaupun Little CEO, minum susu tetap menjadi agenda utama. Lepas minum terus tertidur. Senang sangat haihhh jaga kamu Daim..

Terima kasih Allah...




Post a Comment