Monday, October 17, 2016

9 tahun dah anak sulung saya!


SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG KE-9 DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN.

Jadi juga lah buat suprise sebelum dia pergi sekolah tadi. Bergenang air mata dia. Dia ingatkan kitaorg tak ingat dah birthday dia sebab tak ada org wish pun birthday dia. Padahal kitaorg dah pakat2 buat suprise masa breakfast nanti. Nak celebrate kat luar, tak nak ganggu mood dia nak final exam.

Yang kelam kelibutnya sebelum dia tiup lilin, runner pula datang nak ambil parcel Coklat IQ dan energy chocolate utk delivery area Pasir Gudang harini. Tergendala kejap suprise tadi.



Semoga Aleesya membesar dengan akhlak yang indah, akal yang bernas dan taat pada perintah Allah. Ibu, ayah, adik dan Daim sayang kakak. Good luck utk final exam! Muahhhhh...

P/s: Masak spagetti bolognise dan sandwiches sardine utk birthday girl. Siap bawa pergi sekolah nak ajak kawan2 makan sekali. 


Post a Comment