Sunday, October 23, 2016

New Toy || SYM


Bukan New Toy untuk saya. Tapi untuk ayah damia..

Ya ampunnn.. Bertuah punya suami..

Orang suruh beli motor scooter untuk Daim, dia pergi beli untuk diri sendiri. Salah faham atau buat2 tak faham ni. Haha.. Dengan alasan Daim pun boleh naik juga motor ni...2 in 1 katanya... Aigosh!

10 kali lebih besar dari Daim nampaknya motor ni. Gayat je Daim naik ya. Saya naik pun tinggi semacam je kat belakang tu. Luas pemandangan. Hihi..


Hurmm nampaknya motor kecik kat hujung sana dah boleh hantar balik kg. Jarang2 guna. Sebulan 1-2 kali je kot guna. Guna time ayah damia teman both Damias sambil naik basikal ke taman permainan. Tak pun time emergency nak ke kedai runcit depan. Ni motor makin besar, CC makin besar, laju pun boleh tahan, jauh sikit perjalanan ya...

Rewards utk diri sendiri kata ayah damia. 10 bulan mengajar home tuisyen kat banglo belakang office. Inilah hasilnya. 

Alhamdulillah. 


Post a Comment