Monday, September 15, 2014

Stop dreaming! Snap back into reality!


The sea, sun, sand and sea breeze. There's no other words needed to explain the lovely feeling.

From the day 1 to the very last day, we smile all the way...

Ok! Ok! Ok!

Stop dreaming and snap back into reality!

Back to local time!
Back to busy life!
Back to normal work!

Alhamdulillah, segala perancangan kami berjalan dengan lancar. Terima kasih Ya Allah.


Walaupun semalam masih kepenatan yang amat sangat, but what to do? Seawal pagi semalam kami sekeluaga telah memberi semangat dan sokongan kepada Ayyunie untuk "Hari sukan dan sukaneka" tadikanya. Alhamdulillah, Kumpulan Ayyunie dapat no 2 dalam acara lari dalam guni. Macam tak percaya Ayyunie dan rakan2nya pandai melompat dengan guni. Hikss.


Balik je dari Sukaneka, masing2 terus berehat dan tidur. Kesian Ayyunie, sampai pening2 kepalanya akibat kepenatan. Ya lah malamnya jam 1 pagi sampai rumah, esoknya jam 7:30 pagi kena ke Sukaneka pula. Tu pun kami lambat setengah jam dah tuh. 

Lepas maghrib, kami ke Dataran untuk makan steambot. Memang saya malas betul nak masak akibat masih kepenatan. Lepas tu jalan2 di Art Festival JB. Tak ada pun kecuali live band. Tapi ramai juga orangnya. Then otw balik, Ayyunie bersungguh nak pakai henna kat tangan. Ni kali kedua dia pakai henna selepas kat Brunei haritu. Suka betul dia pakai Henna. Aleesya tak nak pula.

Then sampai rumah, kemas2 dan basuh2 baju yang berbakul2 tu.

Ok! Back to reality. No more dreaming bangun pagi relax-relax sambil2 ada therapist urut kaki dan face massage. 

Syukur dengan nikmat Allah.


Post a Comment