Monday, October 3, 2011

Smoking Zone!!!


Ternampak malam tadi gambar ni kat somebody punya FB...
Agak2 practically tak kalau buat macam ni kat restoran2 di Malaysia ni??
Nak smoking, tarik turun jer gelas besar tu..
Hah..hisaplah rokok dalam tu puas2..
Asap??? Confirm naik ke atas yang macam kitchen hood tu kan...

p/s: BTW memang sangat rimas kan kalau kita tgh makan kat mana2 restoran (kecuali dalam shopping complex), pastu tiba2 jer ader bau asap rokok singgah kat kita...dah lah anak2 kecik lagi...nak2 pula time tengah peknen..memang rimas sangat2 dibuatnya..kadang2 terpaksa tahan nafas pun yer....Syukur!!! Suamiku bukan perokok...husband uols hisap rokok tak???




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment