Tuesday, October 11, 2011

Owhhh terasa sunyinya!!!

Owhhh sunyinya hari ni..
Ingatkan ibu jer terasa hari ni sunyi..
Rupa2nya staff GALERI ZARINA AYU pun terasa sunyi tanpa kehadirannya..
Dari pagi tadi jam 10 pagi keluar rumah..
Sampai ke malam ni..tak berpeluang lagi nak gomol2 si dia ni..


Kalau nak tahu kenapa sunyi??
Sebab si Amoi ni dah tak ikut ibu pergi work dah..
Kalau tak since tak ada bibik 2 bulan lepas..
Memang keluar pagi balik malam jer lah both damias ikut ibu pergi work..
Nasib baik office sendiri..:)


Eh mana pulak pergi si bam bam ni kalau tak ikut pergi work??
Dah dapat maid baru ke??
Dah hantar nursery ke??
Owhhh Tidakkkkkkkkkkkkkkkk..
Rupa2nya Tok Mak (MIL ibu) datang dari kelate semata2 nak jaga both damias minggu ni..
Faham2 jer lah kan..minggu yang paling hectic ni sebelum 15hb ni...


Bila si amoi di dah biasa sekaki ngan kita..
Terasa juga time2 cam ni..sunyi jer office ni..
Kalau tak, haishhh..gamat ngan suara si amoi ni jer lah..
Kejap nak eat..kejap nak pee, kejap nak ice cream..
Nasib baik kakak2 kat GALERI ZARINA AYU tu baik hati melayan Ayyunie ni...


Yang ni pun rindu jugak..
Cuma tak ketara macam si amoi tu..
Sebab tengahri Aleesya dah pergi school jam 11:30am...balik 4:00 pm.
So memang tak terasa sangat lah kan..
Berbanding si amoi 24 jam sekaki ngan kita...:)

p/s: Anak2 ni macam ni lah...kalau ada depan mata, kadang2 serabut jugak, nak2 time kita busy dan nak berurusan ngan orang2 besar...tapi kalau tak ada depan mata..rindu lah pulak...:)

p/s: Gi KL 2 hari pun, nasib baik Tok Ma yang tolong jaga kat KL tu...sebab kami suami isteri ada urusan penting yang berkaitan business perlu diselesaikan...

p/s: Gambar kat atas tu gambar2 masa berbuka puasa kat PIZZA JUSCO TEBRAU bulan ramadan lepas..:)))



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment