Thursday, October 6, 2011

PAPA KAYA!!!

Lately..tiap-tiap minggu..
Mesti jer ada hari nak ber"dinner" kat PAPA KAYA ni..
Bukan apa...dah boring asyik makan masakan panas..
Tak pun asyik makan fast food jer..
So, macam ni lah kami anak-beranak..
Lepas jam 10 habis kerja..
Bawak anak2 pergi makan malam kat PAPA KAYA ni


Sempat lagi 2 beranak ni posing sambil2 tulis order sendiri..


Ni lah PAPA KAYA tu...hehe


Dah lama teringin nak makan menu ni..
Tapi disebabkan kami makan malam pun dah lewat..
Lepas jam 10 malam...so rasanya tak sesuai kot menu ni..


Yess yess yess..
Inilah menu wajib kami kalau ke PAPA KAYA ni..
WAJIB OKEYYY!!!
Tak order yang ni tak sah!!!


Bab pilih air ni memang rambang mata!!
Tak tau nak minum yang mana..


Adoiii...malam2 nak makan cendol lah pulak si amoi ni..
No No No..


Disebabkan ayah damia tak makan nasi 1 hari tu..
Sempat makan breakfast maggie goreng jer kat rumah..
So, nak tak nak, memang dia kena order makan  nasi jugak..
Kalau tak..confirm tak leh tidur..


Ayyunie 1, Aleesya 1..
Pagi2 kalau tak tau nak makan apa...masak half boiled eggs ni pun okey sutk breakfast diaorg..


Menu utk ibu..
Bukan roti bakar..
Tapi roti steam..


Ni lah part yang paling best utk both damias..
Buat  roti sendiri kata mereka..


Dan yang pasti memang minuman wajib kami jugak ni..
Kopi putih PAPA KAYA!! hehe..
Minum sekali pasti nak lagi..


p/s: Ada tanda HALAL yer kat signboard PAPA KAYA ni...
p/s: Walaupun agak jauh dari rumah dan office, tetap gigih tu nak makan kat sini...janji anak2 happy!! walaupun balik jam 12 malam...


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang
 berkenan!!
Post a Comment