Tuesday, October 4, 2011

Jemputan Rasmi ke Majlis Perasmian Pejabat Urusan & Galeri ZARINA AYU COLLECTIONS


Assalamualaikum kepada pembaca Blog Damia Aleesya & Damia Ayyunie...
Di kesempatan ini, saya ingin menjemput para pembaca blog khususnya warga Johor dan yang berada di luar Johor juga dialu-alukan untuk sama-sama memeriahkan Majlis Perasmian PEJABAT URUSAN & GALERI ZARINA AYU pada hari dan waktu yang tertera seperti dalam maklumat diatas.

Selain itu, terdapat juga pelbagai aktiviti yang menarik utk sama-sama dimeriahkan bersama ibu bapa dan anak-anak. Kepada ibu bapa yang mempunyai anak-anak perempuan yang suka bergaya dan berposing, jangan lupa masukkan anak-anak anda dalam "PENCARIAN MODEL CILIK KEBAYA ZARINA AYU POPULAR"..hadiah wang tunai dan juga kebaya ZARINA AYU menanti anak-anak anda.

Untuk keterangan yang lebih lanjut, boleh layari
http://damiabudgetboutique.blogspot.com/2011/10/jemputan-rasmi-ke-majlis-perasmian.html

atau ke fanpage kami:
kebaya zarina ayu collections

p/s: Tahun ni  tak ada open house..tapi open gallery adalah...:)


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

5 comments:

~azillakhalison~ said...

wah bestnye akk....boleh datang x hehe

azura samsuddin said...

tahniah sis, makin maju ke depan, x dpt nak hadir majlis ni, pepun all the best sis ;)

maszmadi said...

bestnya kalu dpt dtg kan.....

mama shifa said...

macam nak datang tapi seganlah
datang sajer-sajer nak jumpa kak ayu and both damia boleh ker kak ayu?

Ummi AmnaAmzar said...

tingin nk pegi.. insyaallah klau jd ikut hubby iza jengah kejap ye ayu...pertandingan kebaya kanak2 tu kene beli bju ayu @ bwk sendiri, boleh?