Wednesday, October 19, 2011

Acara memotong pulut kuning || Harijadi ke-4 Aleesya


Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN
Allah selamatkan kamu!!!!

Ni ler rupa birthday girl haritu..
Muka kepenatan..
Sebab ni baju ke 3 Aleesya tukar hari tu..
Phweewww...memang nampak pun muka aleesya penat kan..


Ni pula rupa pulut semangat untuk aleesya..
Bukan apa...dah 3 tahun sambut birthday dengan kek..
So, tahun ni mencari kelainan buat potong pulut semangat pula...
Cantikkan pulut 3 tingkat tu..
Rasa pun sedappp..
Tempah kat restoran feveret ibu..
Restoran ubi kayu ler..mana lagi...


Both damias bersama kakak diana...
Orang kuat GALERI ZARINA AYU ni..:)
Huaa....lepas ni nak sambung belajar UiTM dah....
Mana nak cari penganti ni...


Both damias bersama kakak aisyah dan kakak diana..
Kalau nak tahu, kakak aisyah sebagai admin kat GALERI ZARINA AYU..
So, semua soalan2, pertanyaan dan order kat FB serta email, admin yang akan jawab..
Not me okeyy...kecuali ada masa lah...:)


Pulut Kuning penyeri majlis..


Haishhh..disebabkan acara potong pulut semangat ni buat jam 4:30 petang..
Maka aleesya pun nampak sangat kepenatan mukanya..
Hahaha..lupa bawak pisau potong kek..
Pisau dapur pun boleh lah...


Acara dah nak bermula sementara tunggu DJ cari lagu birthday..


Nyanyi lagu birthday ramai2 dengan penonton di bawah khemah..


Yeayyy...dah nak potong pulut..


Boleh pulak berlaku kenangan lucu kat sini...
Time Aleesya nak potong pulut tu..
Kah kah kah...
Pulut paling atas sekali jatuh bedebob!!!
Eekekkekeke...adoiii...orang2 yang bawak kereta kat tepi2 jalan tu semua ketawa agaknya tgk gelagat kami haritu..sabooooo jer lah..


Nasib baik pulut yang tumbang tu boleh angkat balik...


Maka acara potong pulut kuning bermula sekali lagi...


Alhamdulillah...semuanya selesai...
Yang pasti semuanya selamat...

p/s: Untung budak2 zaman sekarang..setiap tahun, ada jer kelainan sambut birthday mereka kan...






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment