Monday, October 17, 2011

Happy Birthday Damia Aleesya

Selamat Harijadi yang ke 4 tahun buat Puteriku pada harini..

DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN

Walaupun tahun ni agak penat buat Aleesya disaat-saat menyambut Harijadinya..

Sebab 15hb (sabtu)- Ibu dan ayah sibuk ngan Perasmian Galeri ZARINA AYU COLLECTIONS..Aleesya pun sibuk jadi model pada haritu...

16hb (ahad) - Pagi2 lagi jam 7 pagi dah kena bangun utk Aleesya buat concert kat DEWAN MPJBT 

Dan harini 17/10/2011 (ISNIN) - Ibu dan ayah mengumumkan ALEESYA TAK PAYAH PERGI SEKOLAH....hehehe..recover balik energy yang hilang 2 hari tu...:)

Apa2 pun ibu doakan semoga ALEESYA menjadi anak yang cerdik pandai, mendengar kata, boleh tolong ibu dan ayah serta pandai membawa diri dan menjdi anak yang solehah..ALEESYA adalah sumber inspirasi ibu utk terus maju ke depan....semoga ALLAH SELAMATKAN KAMU!!

Aleesya sewaktu pelancaran "KEBAYA NYONYA AYU AYYUNIE" pada hari sabtu lepas..
Sporting girl dan camera friendly!!

p/s: Nantikan gambar2 sambutan harijadi aleesya dengan memotong pulut semangat pada hari itu!!

p/s: Wowww...dah lama tak pergi bercuti!!! Terasa rindu saat2 sebelum sibuk macam sekarang..Aleesya pun asyik tanya bila nak bawak dia n adik pergi swimming...sikit masa lagi yer sayang..

p/s: Apa2 pun Aleesya dah dapat hadiah dia tadi...

Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

16 comments:

mama tisya said...

happy busday aleesya..tgu tgu entry perasmian galeri tu..sure bz org kuat

wan nurul hezrina said...

hepi buffday gugurl=)cumilnya bebaju kebaya=)

mummy_ayu said...

happy birthday Aleesya...semoga jadi anak yg solehah..best la...cuti sempena buzzday... :-)
sama ngan Amy..tak sabar nak baca entry perasmian tu.. :-)

MRS. K said...

hepy besday si comel!!


moga success sis!

Lelord said...

selamat ulangtahun

aNaYaNa said...

eppi bedei aleesya omeii!!!:)..
semoga jadi anak solehah cerdik rajin n sukses mcm ibu dia jugak..:)

mamasuri said...

happy besday aleesya...comel nyer dua beradik ni berkebaya...geram aunty tgk..

maszmadi said...

happy birthday aleesya.... be a good girl for your ibu n ayah. k

BabyIntan said...

Selamat hari jadi Aleesya! Makin manis dan ayu lah dia dah besar nie :)

BabyIntan’s latest n3:
Tawaran Model Baju Sejuk!
Arissa Di Zoo Negara!
My Barbie Doll!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

happy bezday aleesya....

kakyong said...

lamanya tak singgah sini...

hepi 4th besday utk aleesya.. semoga semakin bijak & sweet selalu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Terima kasih diucapkan atas ucapan2 tahniah kawan2 semua...insyallah...mudah-mudahan doa2 kalian yang baik2 dimakbulkan...amin amin..

mama rifQy said...

aleesya!!!!! semoga jadi anak yang baik + cemerlang ye dear!!! aleesay mmg gudgirl !!!!

Tak sabar ni nak tengok entry launch galeri !!!!

alyyani said...

happy 4th aleesya! u r only 4 and you've experienced alot of things. stay healthy and stay cute as always. love from us; aunty alya, niadel :)

Nana said...

happy beday damia aleesya...
semoga jadi anak yg bijak sebijak nama damia

Sidratul Muntaha said...

happy birthday aleesya..
semoga jadi anak yg solehah selalu...