Monday, October 31, 2011

Menang Baucar Jusco Bernilai RM5000

Woww.....betul2 terkejut ni..
Bukan RM50, bukan RM500 tapi RM 5 ribu tuuuuuuuuuuuuuuuu
Banyak yang boleh shopping kat Jusco dengan RM 5 ribu ni...
Memang setahun punya groceries rumah punya perbelanjaan ni...hehe


Tapi tak sure lah boleh percaya ke tidak ni..
Tadi masa nak download something dari 4shared ni..
Tiba2 ada message macam kat atas tu..
Mula2 ingat kan iklan yang biasa2 pop up tu..
Tapi hati terdetik kalau betul cam mana???
Huhuhu...terus tekan link yang diberi tu..


Lepas tu keluar pulak screen macam ni..
Apa lagi..pilih lah nak menang Jusco baucar RM5000 tu kan...
Yang lain2 macam tak best jer...hehe
Lagipun dah offer dapat Jusco Baucar, pilih jer lah yang tu senang...
Pastu kena pulak isi maklumat diri bagai kat situ..
Then macam ada kena jawab survey2..
Senang jer survey tu..klik2 button jer..



Last sekali keluar screen macam ni..
Hurmmm dah check email...tapi tak ada apa2 email pun lagi..
Ntahlah....macam tak percaya pun yer..
Tapi kalau yakin rezeki Allah utk kita..insyallah YAKIN kan ajer...
Kot2 kalau betul ke kan...siapa tahu??? hehe

p/s: Ada tak siapa pernah dapat notification cam ni??? Atau menang betuL2 baucar yang dijanjikan?? Lepas tu kan, ibu try refresh semula web 4shared tu...sekali tgk dapat offer dari AIRASIA lah pulak...haishhh..nak cayer ke tak ni???Tak pe lah..janji cuba...jangan ada FRAUD pasal nak tipu2 kita sudah!!!!


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
Post a Comment