Monday, October 3, 2011

Kitchen Island On The Way!!!

Kitchen Island On The Way!!
Time for Home Decorating!!!
After 2 months++ focus for the New Office aka Galeri Zarina Ayu Collections
New Environment!! New Spirit for Ketuk-Ketuk Kuali!!!
(Ya Allah!!! Kuatkanlah semangatku untuk hari-hari masak seperti dulu)


Sekadar gambar hiasan...
Tapi lebih kurang cam ni lah..
Ader storage pada K.I tu...
Siap ader drawer meja yang boleh potong2 lagi..
Owhhh I like...
Tak sabar tunggu K.I tu sampai kejap lagi...
Tapi...rasanya makin sempit ler dapur kecikku itu!!

p/s: Ramai dah bertanya...kenapa sejak akhir2 ni dah tak ada menu2/ gambar masakan upload kat blog dan FB...hanya MASA sahaja jawapannya...ya ya betul...semua org pun sibuk...tapi kesibukan setiap org berbeza-bezakan...apa2 pun breakfast utk anak2 yang simple2 dan bekal utk anak2 yang goreng2 memang rasanya jarang2 sangat miss...sibuk2 pun bekal makanan utk anak ke sekolah selalu gak buat...unless memang urgent sangat, beli jer nugget dan burger ayam kat Mc'D buat bekal...hehe
Moga2 dengan Kitchen Island yang baru ni membuatkan semangat Masak-Memask cam dulu kembali semula...Aminnnn!!!!

p/s: Opppss...Kitchen Island dah sampai!!!!

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment