Wednesday, October 5, 2011

Jawapan || Mana silapnya resit itu??


Owhh...rata2 bagi jawapan dah betul tu..

1. Pasal yang 10% J-card tu lah....sepatutnya kalau 10% diskaun, kenalah deduct RM5.95 kan...
Ni deduct RM2.06 jer...huhu

2. Tak pasti pulak ni betul ke tak kesalahan ni..rasanya sebelum2 ni kalau makan kat Johny's ni...soup atau tom yam tidak dikira extra charge RM10 tu...sebab dah include dalam pakej RM29.90 tu kan....ke sebelum ni ibu yang tak berapa alert pasal benda ni....tapi rasa macam tak fair pulak..takkan makan steambot tanpa kuah kot...pastu kalau nak kuah kena add on RM10?? Macam tu erkk??? Dah ubah yer...ntahlah...aritu malas pulak nak tanya cashier bangla (agaknya kot) tu...

Hurmmm..pendapat uolsss macam mana???


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment