Wednesday, October 5, 2011

Jawapan || Mana silapnya resit itu??


Owhh...rata2 bagi jawapan dah betul tu..

1. Pasal yang 10% J-card tu lah....sepatutnya kalau 10% diskaun, kenalah deduct RM5.95 kan...
Ni deduct RM2.06 jer...huhu

2. Tak pasti pulak ni betul ke tak kesalahan ni..rasanya sebelum2 ni kalau makan kat Johny's ni...soup atau tom yam tidak dikira extra charge RM10 tu...sebab dah include dalam pakej RM29.90 tu kan....ke sebelum ni ibu yang tak berapa alert pasal benda ni....tapi rasa macam tak fair pulak..takkan makan steambot tanpa kuah kot...pastu kalau nak kuah kena add on RM10?? Macam tu erkk??? Dah ubah yer...ntahlah...aritu malas pulak nak tanya cashier bangla (agaknya kot) tu...

Hurmmm..pendapat uolsss macam mana???


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 

6 comments:

BlueTurtle...... said...

Biasa sup mmg x pyh byr tp utkTom yam mmg extra charge rm10,, rm29 tu kira set so x kan dpt diskaun 10%. 10% disk JJ hanya utk menu ala carte dn mana2 menu promotion mmg x dpt la disk... Dah lame x pergi Johnny sbb terbc isu halal haram johnnys..

crisda79 said...

kat johnny's kuah tom yam memang dia charge rm10. kalau kuah sup baru free :)

safillah said...

k.ayu, yg kena tmbh rm10 utk sup tom yam.. klu sup ayam biasa tu xyah tmbh... tp 10% disc tu mmg confirm salah la...

syanasaid said...

rasanye kalo tom yam dia caj lain
kalo sup ye sekali dlm pakej tu
rasanye la kot

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

owhh..ok uolss..dah faham...selalu makan kuah sup..tu yang tak ada add on RM 10...tak terperasan pulak kalau kuah tom yam kena add on RM10..

laaa...gitu ke kalau yang 10% tu...kalau amik yang set memang tak deduct 10% yer...huhu

Ummi Danish said...

klu soup, included... klu tom yam add another RM 10