Wednesday, May 17, 2017

Hadiah Hari Guru nak bagi apa?


Hadiah hari guru untuk anak-anak sendiri tumpang selit order customer je lah tahun ni. 

Tapi yang customer punya ada ribbon bagai. Yang sendiri nak cepat punya pasal, kita letak sticker je lah ya.

Kurma badam 4pcs untuk ustaz/ustazah sekolah agama. Kurma badam 2 pcs + 2 pcs crunchy praline untuk cikgu2 sekolah cina. 

Malam nanti Ayyunie suruh buat Chocoballs pula untuk cikgu2 tuisyen dia. Amboiii.. 

Stock keluar! So ibu kena bayar juga ni walaupun untuk anak sendiri.


Ada siapa-siapa lagi tak yang nak order set coklat HARI GURU ni? 

2pcs Kurma Coklat + 2 pcs Crunchy heart shape Chocolate per box ni hanya RM5 sahaja per box khas untuk pelajar2/students.

Rasa? Memang sekali makan, mesti cikgu tanya "kenapa bagi cikgu satu box je? Sedap sangat!"

Pengeposan pun hari-hari untuk set coklat ni. Minimum untuk pos 10 boxes. Takkan cair dan yang dah selalu rasa coklat #cocodamia memang tahu takkan manis punya.

Order? Whatsapp 010-6468383 atau terus ke Galeri kami untuk Walk-In,

GO-JB CHOCOLATE
52, Jalan Enau 15,
Taman Teratai,
Skudai, Johor

#oleolecocodamia #gojbchocolate #teachersday #specialday #birthday #birthdayparty


SELAMAT HARI GURU UNTUK WARGA PENDIDIK SEMUA.

Semoga keikhlasan serta kesungguhan kita mengajar anak didik mendapat keredhaan serta memberi manfaat dan kebaikan kepada semua.

Aaaminn..
Post a Comment