Friday, May 26, 2017

Daim Muslim turns 1


@ Happy 1st Birthday Daim Muslim @

Wahhh dah setahun ke? Ibu masih ingat lagi tahun lepas tarikh harini time2 macam ni ibu tak terfikir yang kelahiran Daim akan berakhir dengan Czer. 

Jam 5:30 petang buat keputusan nak Czer sebab Daim tak keluar2. Jam 6:06 petang alhamdulillah Daim selamat dilahirkan. Tapi ibu tak sedar langsung. Tak dapat dengar tangisan pertama Daim.

Ayat pertama yang ibu dengar masa buka mata ialah "Tahniah, awak dapat baby boy, berat 4.4kg"

Hahahaha naik buntang mata ibu dengan 4.4kg tu. Patutlah tak keluar2 time kat labour room tu.

Ibu ayah doakan Daim menjadi anak yang soleh dan penyebab ibu ayah masuk syurga ya. Kakak2 pun sayang sangat Daim walaupun selalu kena gigit dengan Daim..

#daimturns1 #daimmuslim #1stbirthday





Little CEO Daim Muslim :-)


Post a Comment