Tuesday, September 20, 2016

Daim Muslim pergi site visit

Lepas meeting kat Jab. Pertanian semalam, ke Pontian pula untuk site visit. Tinjau2 tapak untuk 4 in 1 business hub CocoDamia.


First time Daim Muslim ikut site visit. Orang lain mata kecik je sebab menahan panas terik, dia relax je mata tak berkelip2. Diam je perhatikan sekeliling dia.. Good boy!


Semalam ada 4 orang cakap saya kurus. Yeayyy saya suka saya suka..lepas bersalinkan 4.4kg sorang, haruslah kuruskan.... Alhamdulillah..Eh pun ada yang cakap ayah damia kurus juga semalam. Ok kita sama2 kurus ya bang!


Setakat ni Daim ok je siapa2 yang dukung dia. 


Aktif pula tu. Kalau kita dukung dia, kaki tangan kepala mesti gerak sana gerak sini. Kepala nak memerhati, kaki tangan nak stimulasi. 


The progress...


The progress.. 







Post a Comment