Thursday, August 25, 2016

Tak habis lagi obses shopping online


Banyak sangat butik2 dan online shop buat Merdeka dan Aidiladha Sale sekarang ni. Mana hati boleh tahan kan! Harga yang sebelum ni kaw-kaw menjunam sampai 60-70%. Perghhhh..

Ok hari2 pun tak sabar tunggu posmen datang. Semalam dah datang, kelmarin dah datang, kelmarin dulu2 pun dah datang. Kemuncaknya harini lah 25 Ogos.. 2 pasang kurung, 1 flare skirt dan 1 instant shawl in delivery. Yang Lazada cam biasalah home appliance. Siapa obses shopping online kita geng hokayyy!

Tak lama lagi dah start masuk office, tak dan haihh nak scroll shopping2 online ni. So baik nikmati masa dan duit yang ada. Hihi..mujurlah ada akaun geli2..tak terasa sangat duit keluar hari2.. :-)

Memang sindrom mak-mak pantang 100 harini, tapi saya belum 100 hari lagi.. Hihi..
Post a Comment