Tuesday, August 23, 2016

Daim Muslim's first Musical Play Gym


Yeayyy! Dah sampai..

Daim Muslim's First Musical Play Gym... Kakak2 awak tak ada pun benda ni tau dulu2... Kalau ada memang tak lah beli Play Gym ni.. Hihi.. Guna je mana yang ada..

Petang semalam order online, harini dah sampai... Obses shopping online sungguh. Btw pagi tadi dah ada posmen hantar parcel (beli cabel iphone) dengan motor. Ni tengahari posmen hantar Play Gym ni dengan van pula. 2-2 beli kat Lazada tengahari semalam..

Tapi berbaloi2 dengan pembelian melalui Shopback ni. Maksudnya beli kat Lazada, tapi melalui link Shopback. Pastu dapatlah cashback RM semula. Zaman sekarang ni kena shopping smart, bukan shopping hard. Hihi...

You all boleh klik2 dan register kat link ni ya utk explore sendiri pengalaman shopping tapi dapat duit balik. Ni link dia... https://www.shopback.my/?raf=GmkZhG



Happy betul Daim main2 dalam Play Gym ni ya. Bila dengar music, bukan main berkerut2 lagi kening tu cari arah mana lah music tu datang ya. Pastu bila pegang2 toys yang tergantung tu, ketawa pulak dia sebab ada bunyi2 kan. Bolehlah utk membantu stimulasi pendengaran, penglihatan dan sentuhan untuk mula2 ni. Nanti dah besar sikit, toys lain pula kita beli ya. 

Happy sangat main, sampai lewat pula dia tidur petang ni. Selalu kul 3:30 petang tidur, ni kul 5 petang baru tidur. Huhu.. Dia dah tidur tu bolehlah saya update blog kejap ni. 

Ok lah.. Nanti sambunv lagi..

Post a Comment