Tuesday, August 16, 2016

Pandai Daim Muslim mengurat ya..


Cerita selasa lepas..

Tetamu malam kami... Terima kasih Diana (my ex-student, ex-staff, ex-PA, ex-nanny untuk both Damias, dan walaupun ex tapi kadang2 khidmatmu masih diperlukan lagi..hihi) dan rakannya yang datang melawat Daim Muslim.

Nampaknya Daim Muslim serasi sangat ngan kamu ni sampai senyum2 dan ajak berborak je memanjang...

Untunglah sebab ramai2 tetamu yang datang melawat Daim, tidur je memanjang...malam tu bukan main galak lagi ya..

Next time balik JB kita ngeteh bawa Daim ya..


See, bukan main happy lagi Daim ya. Pandai ajak borak2 dan ngurat kak Diana ya. Senyum je memanjang. Kadang2 selang seli ngan suara kikiki dia..


Menu yang saya masak malam tu. Mee goreng basah. Dah lama tak beraksi kat dapur main masak-masak utk tetamu. Alhamdulillah.. Habis licin weyyy.. Siap ada yang request nak tapau yang dalam kuali lagi.. Hihi..




Post a Comment