Monday, August 22, 2016

Sindrom pantang 100 hari || Obses Shopping online


Ahad, isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat, sabtu...
Ahad, isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat, sabtu..
Hari2 posmen datang hantar parcel hah!

Selain obses shopping online barang2 seperti baby clothing, baby gear dan juga home appliance, sedar tak sedar TERshopping juga untuk diri sendiri. Walhal sebelum ni kurang gemar shopping baju2 kat Online sebab faktor kalau tak lengan baju singkat, mesti labuh yang singkat. 

Tapi kalini kebanyakan baju2 yang dibeli pun kena alter daaaaa... Bukan sebab singkat lagi daaaaa, tapi besarrrrr lah pula... Ada 2-3 baju je just nice cantik terletak di badan. Yang lain may be kena alter jahit "dat" bagi kecik sikit.

Eh saya makin kurus erkkkk??? Hooyayyy! Baru lost 20kg je.. Ada lagi tu nak kena lost. Lagi banyak lagi bagus.. Hihi...

Ok lah, nak sambung hunting online Musical Play Mat Gym untuk Daim pula.. Opppsss.. Shopping lagi... Memang sindrom ibu pantang 100 hari betul ni. Selagi tak dapat keluar rumah, shopping online lah pengubat jiwa raga.

Post a Comment